Mind Evolution | misiune Mind Evolution
21443
post-template-default,single,single-post,postid-21443,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.6, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,popup-menu-slide-from-left,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive,elementor-default
 

misiune Mind Evolution

misiune Mind Evolution

Born to enjoy it!

Mind Evolution este o companie ce ofera programe de dezvoltare personala de cea mai inalta calitate. Toti participantii vor intra intr-o comunitate a invatarii unde vor obtine cele mai eficiente si noi metode in dezvoltarea personala, unde fiecare vine motivat sa-si depaseaca propriile granite.

NLP Practitioner si NLP Master sunt formarile Premium de la Mind Evolution, unde alaturi de trainerii nostri vei afla cum sa te provoci in fiecare zi pentru a fi eficient.

Cu Mind Evolution te vei bucura de o atmosfera non-formala de invatare si unde vei putea alege cursuri individuale utile pentru a-ti dezvolta capacitatile personale sub egida – I.Change sau si formari croite pe nevoile identificate in echipa cu care lucrezi si care puncteaza dezvoltarea profesionala cursurile – Corporate.

 

I.Change – creaza schimbare in viata ta in fiecare zi

Dezvoltarea personala nu se opreste odata cu incheierea unui ciclu de invatamant, ea continua atat timp cat esti pregatit sa faci si sa accepti schimbari si provocari. Fiecare pas in eficienta personala este un pas al explorarii, al descoperirii de capacitati si resurse noi, unde vei creiona un drum nou, un drum al tau. In acelasi timp, vei realiza si cum sa te adaptezi mai usor noilor teritorii pe care le vei descoperi si mai ales vei constientiza domeniile unde vei dori sa progresezi. Tematica cursurilor I.Change sustine acest demers al incercarilor sustinute si al reusitelor.

 

Corporate – construieste cu eficienta pentru rezultate de durata

Mind Evolution, prin solutiile oferite, se concentreaza asupra nevoilor identificate in organizatie. Pentru noi o companie este suma indivizilor sai si prin formarile oferite, ne interesam sa dezvoltam capacitatile personale ale fiecaruia. Eficienta individuala contribuie la eficienta echipei si doar impreuna se vor atinge rezultatele dorite. Plusul de valoare pe care il veti regasi in echipa este, pe langa performantele reusite, si sentimentul lucrului bine facut.

 

59 Comments

Post a Comment

nineteen − six =